"BE HONEST AND TRANSPARENT ABOUT WHAT YOU ARE DOING AND WHY"

OVER RAPPORTAGEPROFESSIONAL

Veel bedrijven zijn onbewust op zoek naar BI-oplossingen en business intelligence specialisten. Dagelijks lopen ze tegen het inefficiënt verwerken van data aan, maar onbekend maakt onbemind. Wij vinden het dan ook belangrijk om oplossingen aan te dragen waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht. Dit vergroot niet alleen het inzicht in mogelijkheden, maar zorgt ook voor efficiëntere processen binnen uw organisatie.

Complete BI-trajecten i.s.m onze BI Consulenten

Business intelligence is een breed begrip en daarom vaak moeilijk te bevatten. Onze BI specialisten helpen u graag dit begrip inzichtelijk te maken en de winstpunten binnen uw bedrijf in kaart te brengen en oplossingen door te voeren. Onze business intelligence consulenten hebben ruime ervaring binnen vele sectoren en bedrijven. Denk hierbij aan MKB, maar ook de grote zorginstellingen binnen Nederland en grote landelijk en internationaal opererende bedrijven. Waar u vanuit kunt gaan is dat BIProfessional het gehele BI-traject voor u uit handen neemt van integratie, analyse tot aan rapportage.

Ons Team

Bernard is een afgestudeerd vliegtuig boordwerktuigkundige met een groot hart voor techniek en processen. Hij wil altijd uitvinden hoe iets werkt om het te verbeteren. Een datawarehouse kan altijd sneller, beter en mooier. In de vrije tijd zit Bernard vaak in Spanje of staat hij op een snowboard.

Lotte is een jonge frisse professional die in een wereld leeft waarbij ze digitaal en grafisch kan combineren. Met de grafische kant is ze bezig met haar fotografie en creatieve projecten. Met de digitale kant werkt ze met datawarehouses, maar stiekem kan ze het niet laten om haar grafische skills los te laten in rapporten.

Bernard Verdoorn
Business Intelligence Specialist
Lotte Aarnoutse
Business Intelligence Specialist

Neem contact op, bel bernard

Bent u op zoek naar gedegen Business intelligence voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook direct met Bernard via de chat-module rechts onder in het scherm chatten.